Partners

Samen met de servicepartners biedt Open IT Solutions een heel breed scala aan oplossingen en ondersteuning. Dit geeft een waarborging voor continuïteit en professionaliteit om de oplossingen voor u te kunnen bieden en ondersteunen.

JunoBox B.V.

JunoBox B.V. is een onafhankelijk ICT bedrijf, dat zich volledig toelegt op het monitoren en het (op afstand) beheren van ICT infrastructuur in het MKB segement. Ook voor het beheren, migreren, optimaliseren en implementeren van messaging & collaboration toepassingen en virtualisatie oplossingen kunt u bij JunoBox B.V. terecht. De werkwijze van JunoBox B.V. kenmerkt zich door servicegericht, integriteit, vertrouwen, resultaatgericht en professionaliteit.

Nona-IT

Nona-IT is een onafhankelijk ICT bedrijf, dat zich volledig toelegt op het beheren en beveiligen van ICT infrastructuren bij het MKB. De werkwijze van Nona-IT kenmerkt zich door servicegericht optreden, integriteit, vertrouwen, resultaatgericht en professionaliteit.

Kaspersky

Kaspersky is de #1 tegen bedreigingen van virussen, spyware, phishing, rootkits, spam etc.

Contact

Open IT Solutions is een jong en dynamisch bedrijf en vooral gericht op kleine ondernemingen voor het leveren van services.

De kracht van Open IT Solutions ligt in basis in het brede overzicht van IT producten die beschikbaar zijn op de markt. 

Wij zijn overtuigd dat producten die gebruik maken van open standaarden en/of open source veelal een grotere kwaliteit bezitten en over een langere periode beschikbaar blijven / toegankelijk / ondersteund zijn dan gesloten standaarden of gesloten source.